Hae tästä blogista

14.2.2011

Nyt on taas leivottu ja vieraat saaneet mahat täyteen herkkuja

Tällä erää kaikki syötävät oli sitten maidottomia ja gluteenittomia. Mutta makueroja eivät vieraat kovin paljoa huomanneet. Tosin rakenne aiheutti päänvaivaa, kuten piparit. Mutta kokeileva oppii aina. Hienosti saatiin tuhottu 1,5 kg tummaa suklaata sekä 0,5 kg valkoista suklaata. Keittiö on sen näköinenkin, että suklaata on kulunut paljon. Mutta se ei haittaa.



Tarvitsee siis tällä viikolla taas taivaltaa kohti Kultasuklaata ostamaan lisää suklaata sekä hunajaa. Löysin aivan ihania hunajia lisää tuolta Hunaja-aitasta. Tervahunaja...nam. Sitä laitoin sitten suklaan sisälle. Tehtiin myös itse täytettyjä suklaita. Tervahunajaa, salmiakkihunajaa, kreemitäytettä.


Nyt tuolla jääkaapissa muhii possunlihaa marinadissa, jossa on tervahunajaa. Lisään ohjeen tuolle sivuille. Korput paistuu uunissa ja kahvi tippuu, koti on siisti, joten nyt voi hyvillä mielillä päivittää ohjeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti