Hae tästä blogista

10.2.2011

Myslipatukat

    1,5 dl    mysliä
    1 dl       kuivattua ananasta
    1 dl       kuivattua karpaloa
    1 dl       rusinoita
    2 dl       tummaa suklaata
n. 2 dl       hunajaa
    2 dl       vahvaa kahvia
    2 tl        vaniljasokeria


1. Pilko ananas paloiksi. Pilko 1 dl suklaata. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
2. Kiehauta kattilassa kahvia, hunaja, suklaa. Mausta vaniljasokerilla.
3. Lisää myslin joukkoon hyvin sekoittaen.
4. Anna jäähtyä jääkaapissa hetken. Jos seos on liian löysää, lisää mysliä tai puurohiutaleita hieman joukkoon. Anna turvota niiden hetken.
5. Muotoile kostutetuin käsin patukoita tai tee muoteilla. Asettele palat leivinpaperille. Paina muoteissa olevat hyvin tiiviiksi.
6. Paista 150 C noin 30 min. Anna jäähtyä hyvin ennen liikuttelua.
Säilyy noin 3 viikkoa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti