Hae tästä blogista

16.2.2011

Kokeiluversio

Jääkaappiin oli jäänyt suklaamoussea ja kreemejä ja niistähän piti päästä eroon. Joten ei muutakuin hihat heilumaan ja kakku tulille. Eli tälläinen ohje tällä kertaa:
Suklaamousekakku
3            munaa
380 g    suklaamoussea
100 g    rasvaa / käyttämättä jääneita kreemejä


Vatkaa keltuaiset, rasva ja suklaamousse sekaisin. Vaahdota valkuaiset. Lisää valkuaisvaahto muiden joukkoon käännellen. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi, voitele reunat. Ei tarvitse tehdä tätä, jos sinulla non-stickvuoka. Levitä seos tasaisesti vuokaan. Paista 180 asteessa 25 - 30 minuuttia. Nauti :-D

Tuli muuten hyvää. Lisään kuvan myöhemmin. Pakko mennä ottamaan kuva vielä, kun sitä on. On muuten kaikki suklaa-aurinkukkasuklaat kohta hävinneet...niistä tuli nyt meidän perheen uusia suosikkeja. Jokin siinä yhdistelmässä on vaan niin hyvää. Yritän myös jotekin järkeistää ja järjestellä näitä sivuja. Uusia sivuja ei voi luoda kuin 10, joten tulee ongelmia. Joten nyt sitten lisään ohjeet kahteen paikkaan ja yritän kirjoittaa tarpeeksi noita tunnisteita, kun tuo haku-toiminto ei vielä toimi minun blogissani kunnolla. Erilaisia kategorioita olisi kiva luoda enemmän, mutta tässä pohjassa se ei onnistu, ainakaan vielä.

Mutta nyt ottamaan kuvaa kakusta.
Kuva kakusta, joka on täyteläistä. Nam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti