Hae tästä blogista

30.3.2011

Kookoskeksit

KOOKOSKEKSIT

175 g   sokeria / ruokosokeria / muscovadosokeria / hunajaa
2           munaa
250 g   kookoshiutaleita

Vatkaa sokeri ja kananmunat kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kookoshiutaleet vaahtoon. Ota taikinasta ruokalusikalla pieniä kasoja leivinpaperille uunipellille. Jätä keksien välille leviämisvaraa. Paista kookoskeksejä uunin keskitasolla 190 ºC:ssa 10-15 minuuttia, kunnes keksit ottavat vaaleanruskeaa väriä reunoilta. Anna keksien jäähtyä.

2 kommenttia:

  1. kuinka muscavado taikka ruokosokeri poikkeaa normaalista taloussokerista?

    VastaaPoista
  2. Moi! Muscovado, ruokosokeri ja fariinisokeri tuovat ruskeaa väriä sekä hiven erilaista makua kuin taloussokeri. Kannattaa maistaa sokeria ja katsoa, että tykkää mausta. Ovat erimakuisia kuin normaali sokeri, mutta itse pidän kovasti muscovado- ja ruokosokerista. Hieman paahteisempi ja aromikkaampi maku. Kannattaa kokeilla. Kerro mitä mieltä olit.

    VastaaPoista